GRAND ÖZGÜL TERMAL      SAĞLIK+TATİL+YATIRIM

"SATIS & ORGANİZASYON KOORDİNATÖRÜ: KAMİL TÜZÜNEL 0536 682 43 38

        KURUMSAL

ÖZGÜL A.Ş merhum Yaşar ÖZGÜL tarafından kurulan demir çelik, inşaat sektörlerinde faaliyet göstermiş ve 60 yıldır Özgül Sucukları ile gıda sektöründe yer almış....
  ÖZGÜL A.Ş merhum Yaşar ÖZGÜL tarafından kurulan demir çelik, inşaat sektörlerinde faaliyet göstermiş ve 60 yıldır Özgül Sucukları ile gıda sektöründe yer almış Eskişehir’in köklü firmalarındandır.
ÖZGÜL TERMAL A.Ş Yönetim Kurulu Ali ÖZGÜL, Murat ÖZGÜL, Emre ÖZGÜL, Hakan ÖZGÜL kardeşlerden oluşmaktadır. Yönetim Kurulumuz 2009 yılında Afyonkarahisar Gazlıgöl termal bölgesinde 20.000 m2 üzerinde geleceğin sektörü olan termal turizme yönelik yatırım kararı almıştır.
20.000 m2 üzerine gerçekleştirilen proje kısa sürede büyük ilgi ve talep görmüş, bunun üzerine 2.ve 3.etap projeleri için 168.000 m2 üzerine yatırım kararı alınmıştır. Projemiz 2.400 yatak kapasitesi ile bölgenin en önemli tatil merkezlerinden biridir. Özgül Termal A.Ş yatırım yaptığı Gazlıgöl bölgesinin Frig Vadisi gibi dünyaca bilinen ve kültür turizminde büyük bir payı olan bölgede yatırım yapmıştır. Yatırım yapılan bu bölge Kütahya'nın Altıntaş ilçesinde yapılan ve, ilk etabı 25-kasım-2012 de hizmete açılan uluslararası Zafer Havaalanının yapılması, hızlı tren projesi ve duble yollar ile sağlık ve termal turizminde buluşma noktası haline gelmiştir.
ÖZGÜL A.Ş bölgede yaptığı 806 metrelik sondaj çalışmasında 78 - 80 derece sıcaklığında zengin maden ve mineral içeren yüksek kalitedeki termal suya ulaşmış ve tesislerimizde sağlık ve tatil alanında müşterilerimizin kullanımına sunmuştur. Şifalı termal suyumuz içmece, inhalasyon, banyo ve çamur şeklinde kullanılmaktadır. Özgül Termal Yönetim Kurulu olarak yatırım aşamasında yurtiçi ve yurtdışında birçok termal tesis gezilmiş, yapılan incelemeler sonucunda yenilikler tesisimize kazandırılmıştır.
Tesisimizin inşaatlarında kullanılmış olan malzemeler özenle seçilmiş; daire aralarında ses geçirmeyen taş yünü kullanılmış, banyolarda 1.sınıf İspanyol porselen seramikler kullanılmış ve alt yapı termal su tesisatlarında 100 yıl garantili avrupa malzemeler seçilmiştir. Çalışmalarımız planlandığı şekilde devam etmekte olup,1.etap dairelerimiz 1 Ocak 2012 tarihi itibariyle hak sahiplerinin kullanımına açılmıştır. Doğaya önem verilen projemizde 140.000 m2 yeşil alan oluşturulmuş ve her yaş grubu düşünülerek; çocuk oyun parkları, mini golf, at biniciliği, spor alanları yer almaktadır.
Birçok sosyal ve kültürel aktivitenin bir arada yapılabildiği 21.000 m2 büyüklüğündeki muhteşem sosyal tesislerimizde bay ve bayan ayrı yüzme havuzları, aqua parklar, rus saunası, fin saunası, buhar odaları, kar banyosu, jakuziler, Türk hamamları, termal havuz, jet duşlar, çamur odaları, aile banyoları bulunmaktadır. Özgül Termal A.Ş bölgenin şifalı termal sularını misafirlerimizin hizmetine sunmak ve sağlıklı bir tatil sunmak için üstün çalışmalarına ara vermeden devam etmektedir.




SİZLERİ DE,BU MÜTHİŞ TESİSLERİMİZDE KOMŞUMUZ OLARAK GÖREBİLMEK DİLEGİYLE.
Daha Detaylı Bilgi Sahibi Olmak İçin, Sitemizi İnceleyebilir
Tanıtım Videomuzu İzleyebilir
İletişim Bölümünden Bize Ulaşarak
Türkiyenin Bir Çok İlinden Ücretsiz Düzenlenen Servislerimizle
Tesislerimizi Ziyaret Edip
Tanıtım Sunumlarımıza Katılabilirsiniz.
GRAND ÖZGÜL TERMAL SATIŞ & KİRALAMA & ORGANİZASYON
 KOORDİNATÖRÜ:
KAMİL TÜZÜNEL
REZERVASYON TEL: 0536 682 43 38

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

- Copyright © GRAND ÖZGÜL TERMAL - Blogger Templates - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -